Craft The World Full İndir – PC + 5 DLC


Craft The World; dungeon keeper, terraria ve dwarf fortres deneyimleyenlerin ilgisini çekebilecek sandbox kule savunma oyunu. Korkunç canavarların yaşadığı tehlikeli diyarı keşfe çıkın, cüce ordunuza bir savunma kalesi inşa edin, malzeme toplayın, gereksinim duyduğunuz ne varsa hepsini üretin ve onları düşmana karşı ırkınızı korumak için kullanın. Yeryüzünden yeraltına kadar tek edilmiş gizli hazinelerle dolu keşfedilecek pek çok katman vardır. Maceranız, gece gündüz döngüsü nedeniyle hava koşullarında farklılık gösterebilir. Her ayrıntısı ince ince düşünülmüş oyunda, level atladıkça işler zorlaşacak ve zaman cücelerinizin aleyhine işleyecektir.

Yoldaşlarınızı korumak için ne kadar güvenli sığınak yaparsanız, o kadar uzun süreli yaşamalarını sağlarsınız. Ekibinizin canı eksildiğinde dinlemesi için yatırmalı, açlığını gidermek için midelerini doldurmalısınız. Geleceği parlak oyunda küçük ordunuzdan verim almak istiyorsanız, onlara ne kadar ekmek verirseniz o kadar köfte alırsınız. İyi Oyunlar.


Craft The World PC Sistem vb Gereksinimi:

– Windows Vista/10
– 2.0 GHz Dual Core Core CPU ++ İşlemci Hızı
– Intel Graphics + Radeon HD 4600 ++ Ekran Kartı
– Bellek vb 4 GB +RAM
– 2 GB Depo Alanı
– DX 9.0 ++



<<< Craft The World: Link1 >>>


<<< Craft The World: Link2 >>>


<<< Craft The World: Link3 >>>


<<< Craft The World: Torrent >>>


Resmi büyütmek için tıklayın.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
"İnsanda Güzel Olan Yüzdür Yüzde Güzel Olan Gözdür. Ama İnsanı İnsan Yapan, "Ağzından Çıkan Sözdür"
The Binding of Isaac Afterbirth İndir – Full PC Plus Shadow Complex Remastered İndir Full + Türkçe
Copyright @ 2024 www. Fullprogramlarindir .net/ Tüm Hakları Saklıdır. Bilgi Telif Hakkı veya DMCA mail iletişim: bilgiabuse@gmail. com